Jeg arbejder med udgangspunkt i en tryg og og rolig hverdag, hvor børnene stimuleres ud fra den alder, de har. Hos mig er der en glad og varm stemning i huset og børnene får masser af knus og kram.

Det er min holdning, at det er vigtigt at komme ud hver dag. Det er med til at styrke børnenes motorik og sanser, og yderligere mener jeg, at det er vigtigt for børnenes opvækst, at de få lov til at lege med mudder, røre ved mariehøns, grave i haven osv.

DSCF6250v2
DSCF6503v2

En anden fast daglig aktivitet, som børnene elsker, er at sidde sammen og læse en bog.

Jeg bringer kreativitet ind i dagligdagen ved bl.a. at gå til stranden med børnene, hvor vi finder sten, der males eller bindes på snore, ligesom vi også går i skoven og finder blade til plancher.

Et mål er også, at gøre børnene klar til at komme i børnehave. Det vil bl.a. sige, at lære at tage tøj og sko på selv, at kunne håndtere spisesituationer og øve sig i at blive siddende under måltiderne.

 

Børnene lærer at kunne omgås større grupper af børn, ved at jeg mødes med mine kollegaer og laver forskellige aktiviteter. Rytmik, blandt andet. Her ud over tager jeg jævnligt på besøg i de nærliggende børnehaver.

I forhold til forældrene sætter jeg åben og ærlig kommunikation højt, og jeg har en klar målsætning om, at forældrene skal være tilfredse og trygge ved at have deres barn hos mig. Så har man noget på hjerte, kan vi altid tage en snak om det.

 

 DSCF6088v2